Menuer

Aftenbuffet i Kabelhallerne

Tatar af letgravet laks serveres med dybstegte skalotteløg, pisket citron cremefraiche, ørredrogn og masser af frisk dild

Koldrøget skinke serveres med melon, koldpresset økologisk olivenolie og ristede kerner

Citronmarineret svinenakke eller lammeculotte med langtidsbagte økologiske tomater med timian og hvidløg

*Vælg mellem svinenakke og lammeculotte

Grillet unghane med syltet citron, chili og salvie samt skalotteløgscreme

Salat af perlebyg med rucola, gule beder, springløg og honningvinaigrette

Salat af Sommergrønt

Knuste nye kartofler med løvstikke, smør og sommerurter

2 Modne oste fra regionen serveres med hjemmelavet økologisk æblemarmelade

Mini muffins med rabarber og hvid chokolade

Mousse af økologisk chokolade, vanilje & fløde serveres med sommerbær og mandeldrys

Udvalg af brød bagt på hvedemel og surdej med smør pisket med rapsolie og havsalt

Pris pr. kuvert 395,-