En aktiv dag ved vandet i København

Kabelhallernes teambuilding eller aktivitetsdag

Riv en dag ud af kalenderen – og giv dine medarbejdere, kollegaer, venner eller familen en dag på Refshaleøen ved vandet i København, som de sent vil glemme!

En aktivitetsdag i Kabelhallerne med sjov og ballade, hvor vores kajakpolo, rodeotyr, gladiatorkamp, human football, strøm bol og meget andet, vil helt automatisk give en fornøjelig dag med kampgejst og konkurrence - en "action day" på vand og land, der vil gøre lykke i forbindelse med teambuilding, kick-off arrangement, firmaskovtur, børnefødselsdag eller polterabend.

Kabelhallernes faciliteter, herunder strandbaren Halvandet samt restaurant & marina, vil i kombination med vores kompetente instruktører og omklædnings- og badefaciliteter sikre jer en god og mindeværdig dag ved vandet i København.

Vi skræddersyer meget gerne dagen til lige præcis jeres arrangement.

>> Book aktiviteter direkte på halvandet.dk
>> Kontakt Kabelhallerne for at høre mere.

Du kan læs mere om de enkelte aktiviteter herunder.

KAJAKPOLO

VorKabelhallernes es 3 kajakpolo baner byder på fart over feltet - og masser af sjov i vandet.

Det gælder om at holde hovedet koldt når fløjten lyder – og have styr på kajakken, pagajen, hænderne og selvfølgelig bolden i tæt samspil med ens team mates. 6 spillere på banen ad gangen (3 mod 3).

Dommeren styrer kajakpolo kampen hårdt – og det gælder selvfølgelig om at vinde uanset hvad!

HUMAN FOOTBALL

Human Football kan bedst beskrives som et gigantisk bordfodbold – hvor 2 hold kæmper på lige vilkår om bolden! En ustyrlig morsom måde at spille fodbold på – og alle kan være med! En sikker vinder – hvor det lige kræver at man vender sig til at man nu er en del af holdet på lige vilkår! Human Football er perfekt til både store & små polterabender!

STRØM BOLD

Tør du give kollegaer eller chefen stød? Her er muligheden for at få en vanvittig sjov oplevelse for både deltagere og tilskuere. Med fire spillere på hvert hold, som ikke kun udfordres på deres boldtalent, men også deres evner til at ignorere det lille stød deres "halsbånd" giver dem på låret, vil i opleve at det ikke altid er det bedste hold der vinder!

GLADIATORKAMP

Gladiatorkamp, sætter gang i arm-, ben- og lattermuskler. Her konkurrerer to deltagere mod hinanden på den store oppustelige gladiator arena. Hold balancen mens du kæmper med den store kølle. Du vinder når du får vippet din modstander ned fra forhøjningen. En konkurrence alle vil leve sig ind i for fuld kraft.

FLYBOARDING

Flyboarding er endelig kommet til Danmark og Halvandet er eneste sted i Købehavn hvor du finder denne fantastiske thrill ride. Se hvor hurtigt du lærer at stå på en vandstråle og inden længe vil du kunne hæve dig 2-5 meter over vandet - kun stående på et brædt. Dette skal ses og prøves før man tror det!

RODEOTYR

Den klassiske rodeotyr er et hit i forbindelse med bl.a. polterabends - og det er hylende morsomt at prøve kræfter med det "vilde dyr", hvor det gælder om at kunne blive siddende på rodeotyren i længst tid. Konkurrencen foregår på en stor oppustelig bane. Rodeotyren er morsom, heftig og med fuld fart på.