Menuer

Kabelhallernes 3-retters menuer

Menu 1

Røget laks - Kalvespidsbryst - Panna cotta

Røget laks med citron rygeostcreme med fennikel crudité og rudbrøds croutoner

Kalvespidsbryst med flødepeberrod, nye kartofler og urter

Koldskåls panna cotta med marinerede sommerbær

Økologisk hvedebrød og pisket smør

2 retter kr. 375,- pr. person

3 retter kr. 445,- pr. person

Menu 2

Saltet torsk - Oksefilet - Sandkage

Saltet torsk med muslingebouillon og dildolie

Oksefilet fra Nordjysk med kartoffelpuré med Vesterhavsost, sommergrønt og kalvesky

Sandkage, lemoncurd, fransk marengs & grillet pære

Økologisk hvedebrød og pisket smør

2 retter kr. 425,- pr. person

3 retter kr. 525,- pr. person

Menu 3

3-5 retters luksus

Rimmet kammusling med agurk og ramsløgsmayo

Hummerbisque med citrongræs og frisk mango + 140,-

Oksemørbrad med salgbagte gulerødder, kartoffelfondant og kalveglace

Unika ost med frugtkompot, karamelliserede nødder og Knäckebrød + 130,-

Bagt rabarber med økologisk Oialla chokolade- trøffel creme
kørvel sirup, sprød marengs og rabarberchips

Økologisk hvedebrød og pisket smør

3 retter kr. 600,- pr. person
+ kr. 130,- for ost og
+ kr. 140,- for hummerbisque