Selskaber i Kabelhallerne - unik stemning og udsigt

Nyd den rå charme og friske havluft ved kajkanten i København
Kabelhallernes unikke location i Københavns Havn har gennem de sidste 14 år været vært for et utal af sommerfester for både virksomheder, organisationer og private.

Vores 6.000 kvm på Refshaleøen i København, som rummer en strandbar, en marina, en restaurant, et par rå charmerende industrihaller - som kan kombineres på kryds og tværs - har alt hvad der skal til for at skabe den ultimative sommerfest.

Fra 80 til 1.830 gæster indendørs
Kabelhallerne er vært ved selv de største sommerfester, men har også hyggelige faciliteter for de mindre og mere intime selskaber.

Med denne unikke stemning, beliggenhed og udsigt, tæt på by og hav, har I rig mulighed for at lade jeres ideer og kreativitet få frit spil.

Den perfekte sommerfest?
Hvorvidt I ønsker at overlade planlægning, forberedelse og afvikling af festen til os - herunder alt fra mad og vin til oppyntning, aktiviteter og underholdning - eller selv ønsker at tage aktivt del, er helt op til jer.

I kan således nøjes med at dele jeres tanker og ønsker med os - og i øvrigt overlade det til Kabelhallerne at give dig og dine gæster det helt unikke arrangement ved kajkanten i København.

>> Læs mere om Kabelhallernes menuer.

>> Læs mere om Kabelhallernes aktiviteter.

Ønsker I "blot" de rå, charmerende haller hvor I selv står for størstedelen af arrangementet, er dette også OK. Alt er muligt i Kabelhallerne.

Om I er 40 eller 3.000 gæster, så sætter vi en dyd i at afvikle lige præcis jeres sommerfest, så I får en fantastisk aften i Kabelhallerne.

Udenfor ved vandet - eller indenfor med udsigt over Københavns Havn?
Vælg mellem strandbaren Halvandet - herunder loungeområdet i pyramiden, solsofaerne, strandstolene og de hvide telte - samt Kabelhallen og Spolelageret, der enkeltvis eller i kombination giver fantastiske muligheder for et helt specielt arrangement.

 >> Læs mere om Kabelhallernes locations.

Find vej til Kabelhallerne eller kontakt os for at høre mere.

Bryllup i Kabelhallerne

Bryllup i Kabelhallerne på Refshaleøen i København.

NEM PARKERING!

Oplev den helt specielle stemning ved vandet i København - vi glæder os til at byde dig velkommen!

I Kabelhallerne på Refshaleøen i København er der altid nem parkering.