Sommerbuffeten skifter over tid og optimeres med de bedste råvare vi kan finde på det givne tidspunkt.
Et eksempel på en Sommerbuffet:
Tatar af letgravet laks serveres med dybstegte skalotteløg, pisket citron cremefraiche
Koldrøget skinke serveres med melon, koldpresset økologisk olivenolie og ristede kerner
Grillet unghane med syltet citron, chili og salvie samt skalotteløgscreme
Salat af perlebyg med rucola, gule beder, springløg og honningvinaigrette
Sommergrønt & langtidsbagte økologiske tomater med timian og hvidløg
Nye kartofler med løvstikkesmør
Trifli med sommerbær, sprødt og vaniljecreme
Udvalg af brød bagt på økologisk hvedemel og økologisk smør pisket med rapsolie og havsalt
INSPIRATION TIL GRILLBUFFET
Første omgang
Laksetatar med sennep/honning creme på sprød salat
Kylling terrin med gulerodsglace og syltede løg
Anden omgang
Helstegt marineret okseculotte på grill
Ribs fra Spanske Duroc grise med hjemmelavet BBQ sauce
Slagterens hjemmelavede krydder pølse
Tilbehør:
Nye kartofler vendt i smør og urter
Diverse lækre grønne sommer salater
Rigtig hjemmelavet coleslaw
Dampede Asparges og gulerod med top
2 slags Melon skåret i hapser
Diverse saucer og dressinger og hjemmebagt brød
Dessert buffet
Frisk frugtsalat med syrlig vanilje creme
Hjemmelavet Rabarber Trifli
Der kan vælges 2 eller 3 serveringer
---- 0 ----
Tilkøb til hovedret
Lammeculotte
Stegt med hvidløg og rosmarin
Tilkøb til dessert
Oste
2 slags oste med sylt og ristet rugbrød
VEGANSK/VEGETARISK
INSPIRATION
Urtesuppe
Ristet rødbede tatar med peberrod og kapers
Ovn bagte rodfrugter med urter og balsamico
Risotto med bønner og svampe
Ovnstegte fyldte portobello
svampe med urter
Filodejs indbagte svesker, bønner og chili
Svampesaute på ristet rugbrød
Cous cous salat med soltørret tomat
Sommersalat med bær, frugt og asparges
Hjertesalat med spinat, edamamebønner og sukkerærter
Sommerkålssalat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup
Herpå drys af rugcrumble
Grøn salat med speltkerner, mynte og lime
Laves til minimum 10 personer
PS.
Skal der laves special menu til veganer og vegetarer i et større selskab med almindelig menu koster dette et tillæg på kr. 50 per person udover prisen på det som er valgt til hele selskabet. Maden serveres da direkte til de personer som ønsker