Pandestegt kammusling med pure af økologiske gulerødder fra Sørisgaard og sprødt chips af Skånsk lardo
Tatar af letgravet laks serveres med dybstegte skalotteløg, pisket citron creme fraiche fra Øllingegård, ørredrogn og masser af frisk dild
Kugler af friskost rullet i porreaske serveres med sprødt rugbrød, græskar og kørvel
Varmrøget unghanebryst fra Hopballe Mølle med syltet agurk, høvlet peberrod og dejlig sød creme af majs & dild
Udvalgs af charcuterier fra Sjælland, Jylland & Skåne serveres med dijon-æggecreme, syltede sennepsfrø og grøntsager, toppet med karse
Modne oste fra regionen serveres med hjemmelavet økologisk frugtkompot, knækbrød og syltede nødder
Mousse af økologisk chokolade, vanilje & fløde serveres med sommer bær og mandeldrys
Muffins med rabarber og hvid chokolade
Økologisk hvedebrød med økologisk smør pisket med rapsolie og havsalt