Røget laks med citron rygeostcreme med fennikel crudité og rudbrøds croutoner
Kalvespidsbryst med flødepeberrod, nye kartofler og urter
Koldskåls panna cotta med marinerede sommerbær
Økologisk hvedebrød og pisket smør
Saltet torsk med muslingebouillon og dildolie
Oksefilet fra Nordjysk med kartoffelpuré med Vesterhavsost, sommergrønt og kalvesky
Sandkage, lemoncurd, fransk marengs & grillet pære
Økologisk hvedebrød og pisket smør
Rimmet kammusling med agurk og ramsløgsmayo
Hummerbisque med citrongræs og frisk mango
Oksemørbrad med salgbagte gulerødder, kartoffelfondant og kalveglace
Unika ost med frugtkompot, karamelliserede nødder og Knäckebrød
Bagt rabarber med økologisk Oialla chokolade- trøffel creme
kørvel sirup, sprød marengs og rabarberchips
Økologisk hvedebrød og pisket smør