Menuer

Sommerbuffet i Kabelhallerne

Sommerbuffeten skifter over tid og optimeres med de bedste råvare vi kan finde på det givne tidspunkt.

Et eksempel på en Sommerbuffet:

Tatar af letgravet laks serveres med dybstegte skalotteløg, pisket citron cremefraiche

Koldrøget skinke serveres med melon, koldpresset økologisk olivenolie og ristede kerner

Grillet unghane med syltet citron, chili og salvie samt skalotteløgscreme

Salat af perlebyg med rucola, gule beder, springløg og honningvinaigrette

Sommergrønt & langtidsbagte økologiske tomater med timian og hvidløg

Nye kartofler med løvstikkesmør

Trifli med sommerbær, sprødt og vaniljecreme

Udvalg af brød bagt på økologisk hvedemel og økologisk smør pisket med rapsolie og havsalt

Vegansk/Vegetarisk og Grillbuffet

INSPIRATION TIL GRILLBUFFET

Første omgang

Laksetatar med sennep/honning creme på sprød salat

Kylling terrin med gulerodsglace og syltede løg

Anden omgang

Helstegt marineret okseculotte på grill

Ribs fra Spanske Duroc grise med hjemmelavet BBQ sauce

Slagterens hjemmelavede krydder pølse

Tilbehør:

Nye kartofler vendt i smør og urter

Diverse lækre grønne sommer salater

Rigtig hjemmelavet coleslaw

Dampede Asparges og gulerod med top

2 slags Melon skåret i hapser

Diverse saucer og dressinger og hjemmebagt brød

Dessert buffet

Frisk frugtsalat med syrlig vanilje creme

Hjemmelavet Rabarber Trifli

Der kan vælges 2 eller 3 serveringer

---- 0 ----

Tilkøb til hovedret

Lammeculotte 

Stegt med hvidløg og rosmarin

Tilkøb til dessert

Oste 

2 slags oste med sylt og ristet rugbrød

VEGANSK/VEGETARISK

INSPIRATION

Urtesuppe

Ristet rødbede tatar med peberrod og kapers

Ovn bagte rodfrugter med urter og balsamico

Risotto med bønner og svampe

Ovnstegte fyldte portobello

svampe med urter

Filodejs indbagte svesker, bønner og chili

Svampesaute på ristet rugbrød

Cous cous salat med soltørret tomat

Sommersalat med bær, frugt og asparges

Hjertesalat med spinat, edamamebønner og sukkerærter

Sommerkålssalat med ciderbagte perleløg, grape og blåbærsirup

Herpå drys af rugcrumble

Grøn salat med speltkerner, mynte og lime

Laves til minimum 10 personer

PS.

Skal der laves special menu til veganer og vegetarer i et større selskab med almindelig menu koster dette et tillæg på kr. 50 per person udover prisen på det som er valgt til hele selskabet. Maden serveres da direkte til de personer som ønsker