Menuer

Kanapé-menu i Kabelhallerne

inspiration til reception, stående frokost eller den lette middag

Pandestegt kammusling med pure af økologiske gulerødder fra Sørisgaard og sprødt chips af Skånsk lardo

Tatar af letgravet laks serveres med dybstegte skalotteløg, pisket citron creme fraiche fra Øllingegård, ørredrogn og masser af frisk dild

Kugler af friskost rullet i porreaske serveres med sprødt rugbrød, græskar og kørvel

Varmrøget unghanebryst fra Hopballe Mølle med syltet agurk, høvlet peberrod og dejlig sød creme af majs & dild

Udvalgs af charcuterier fra Sjælland, Jylland & Skåne serveres med dijon-æggecreme, syltede sennepsfrø og grøntsager, toppet med karse

Modne oste fra regionen serveres med hjemmelavet økologisk frugtkompot, knækbrød og syltede nødder

Mousse af økologisk chokolade, vanilje & fløde serveres med sommer bær og mandeldrys

Muffins med rabarber og hvid chokolade

Økologisk hvedebrød med økologisk smør pisket med rapsolie og havsalt