Menuer

Inspirationsmenuer

Menu 1

Røget laks - Kalvespidsbryst - Panna cotta

Røget laks med citron rygeostcreme med fennikel crudité og rudbrøds croutoner

Kalvespidsbryst med flødepeberrod, nye kartofler og urter

Koldskåls panna cotta med marinerede sommerbær

Økologisk hvedebrød og pisket smør

Menu 2

Saltet torsk - Oksefilet - Sandkage

Saltet torsk med muslingebouillon og dildolie

Oksefilet fra Nordjysk med kartoffelpuré med Vesterhavsost, sommergrønt og kalvesky

Sandkage, lemoncurd, fransk marengs & grillet pære

Økologisk hvedebrød og pisket smør

Menu 3

3-5 retters luksus

Rimmet kammusling med agurk og ramsløgsmayo

Hummerbisque med citrongræs og frisk mango 

Oksemørbrad med salgbagte gulerødder, kartoffelfondant og kalveglace

Unika ost med frugtkompot, karamelliserede nødder og Knäckebrød 

Bagt rabarber med økologisk Oialla chokolade- trøffel creme
kørvel sirup, sprød marengs og rabarberchips

Økologisk hvedebrød og pisket smør